Steenstrips laten plaatsen in Antwerpen door Euro Gevel

Steenstrips laten plaatsen in Antwerpen? Euro Gevel voorziet de gevel van uw woning of pand van een tijdloze en authentieke look. Zonder dat hiervoor gemetseld hoeft te worden. Onze steen- of gevelstrips overtuigen door hun kwalteit, uitstraling en duurzaamheid. De steenstrips van Euro Gevel in Antwerpen hebben tevens een isolerende werking. De panelen worden aangebracht op de buitenmuur. Er ontstaat dus géén ruimteverlies.

Gevelstrips van hoogwaardige en isolerende kwaliteit

U wilt een gevel met de authentieke uitstraling van stenen, maar kiest liever voor een meer duurzame en isolerende gevelrenovatie. In dat geval kiest u voor de steenstrips van Euro Gevel in Antwerpen. Wij plaatsen de gevelstrips op zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Daarnaast profiteert u van enkele duurzame en energiebesparende voordelen.
Euro Gevel zorgt voor een hoogwaardige verankering en plaatsing van de steenstrips op uw gevel. Dat doen wij met een voorbehandeling, een lijmlaag, een uitvlakkingslaag en eindlaag. Daarna geniet u van een uitstekend geïsoleerde gevel met kwaliteit steenstrips.

Waarom kiezen voor steenstrips van Euro Gevel in Antwerpen?​​

Er zijn verschillende redenen om uw gevel te voorzien van steenstrips. Euro Gevel in Antwerpen informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en voordelen.

Ruimtebesparend

In de eerste plaats werkt het aanbrengen van gevelstrips op de buitenmuur ruimtebesparend binnen de woning. Er is dus geen sprake van ruimteverlies. Daarnaast blijft de dikte van de gevel behouden. Onze hoogwaardige steenstrips zijn slechts enkele centimeters dik.

Hoger rendement op isolatie

Steenstrips kunnen tevens worden aangebracht op gevelisolatie. Daardoor geniet u van een hoger isolatie rendement, kunt u energie besparen maar blijft de look van uw gevel intact.

Verschillende kleuren mogelijk

Euro Gevel werkt alleen met kwalitatieve en hoogwaardige producten. Dat geldt uiteraard ook voor onze steenstrips. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden een ruim assortiment gevelstrips in diverse kleuren, dessins en formaten. Zo creëren wij de gevel die past bij de uitstraling van uw woning én geheel voldoet aan uw wensen en behoeften. Heeft u speciale wensen voor de buitenmuur van uw woning, bedrijfs- of winkelpand? De steenstrips van Euro Gevel in Antwerpen zijn leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Geschikt voor alle soorten woningen

Crepi heeft een tijdloze uitstraling. Mede doordat de structuur en de kleur van de gevelpleister zelf kan worden bepaald. Daardoor is deze gevelbepleistering van Euro Gevel geschikt voor alle soorten woningen. Van landelijk en klassiek tot aan moderne huizen.

Versterkt uiterlijk

Door onze ruime ervaring en kennis op het gebied van gevelrenovatie en gevelbepleistering, kunnen wij u altijd voorzien van een op maat gemaakt advies. Bijvoorbeeld als u de voorgevel van uw woning wilt laten voorzien van opvallende details of meer contrast. Op deze manier wordt het unieke karakter van uw woning versterkt of behouden.

Je gevel vernieuwen?

Vraag nu uw offerte aan en zet de eerste stap naar een vernieuwde gevel. Wij reageren binnen 24u!

Offerte aanvragen voor steenstrips in Antwerpen

Wilt u de uitstraling van uw woning op een efficiënte manier veranderen? Wilt u een goed geïsoleerde woning met een authentieke look zonder het gebruik van bakstenen? Dan kiest u voor de steenstrips van Euro Gevel in Antwerpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u tevens graag van een passend en op maat gemaakt advies en prijsopgave.
Vraag je offerte aan

Offerteformulier