Gevelbepleistering in Antwerpen

Euro Gevel is uw specialist in crepi omgeving Antwerpen. Deze onderhoudsvriendelijke en duurzame gevelbepleistering kan worden gebruikt in combinatie met gevelisolatie en is waterdicht. U profiteert niet alleen van een prachtige gevel, maar ook van een hoge bescherming en rendement. Deze gevelbepleistering is leverbaar in alle kleuren.

Crepi gevelbepleistering omgeving Antwerpen

Euro Gevel verzorgt gevelbepleistering in Antwerpen met de meest hoogwaardige kwaliteit crepi. Deze kunstharspleister is vervaardigd uit siliconen. Dat maakt de bepleistering flexibel en elastisch. Crepi van Euro Gevel in Antwerpen is daarom ook uitstekend te combineren met gevelisolatie. Dit materiaal is tevens waterdicht en vergt een minimaal onderhoud. De gevel van uw woning blijft tevens langer schoon door de vuilwerende eigenschappen.

Crepi kan in Antwerpen worden aangebracht als afwerking van gevels binnen nieuwbouwprojecten, bestaande woningen en renovaties. Daarbij kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten crepi. Zoals minerale- of kunstharspleisters. De specialisten van Euro Gevel in Antwerpen adviseren u hierin graag. Wij denken graag met u mee.

Waarom kiezen voor crepi of gevelbepleistering?

Euro Gevel is uw specialist in crepi met of zonder isolatie in Antwerpen. Wij werken uitsluitend met siliconenharspleister van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen wij onze hoge standaard blijven garanderen. Kiezen voor crepi van Euro Gevel in Antwerpen doet u om deze redenen:

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Crepi van Euro Gevel gevelbepleistering in Antwerpen is bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Zoals bijvoorbeeld vorst, sneeuw en regen. De gevelpleister heeft een ademend karakter. Dat zorgt ervoor dat er geen sprake is van vochtvorming.

Crepi in combinatie met gevelisolatie

Crepi kan heel goed worden gebruikt in combinatie met de gevelisolatie van Euro Gevel in Antwerpen. Ook het hoogwaardige materiaal zelf heeft een hoog isolerend vermogen. Het aanbrengen van gevelbepleistering zoals crepi, is tevens een effectieve manier van isolatie.

Leverbaar in 800+ kleuren

Crepi gevelbepleistering door Euro Gevel in Antwerpen kan worden aangebracht in meer dan 800 RAL kleuren. Dat betekent dat u de uitstraling van uw gevel en woning zelf kunt bepalen. Zelfs de dikte en de structuur van deze pleister kan op maat worden geleverd.

Geschikt voor alle soorten woningen

Crepi heeft een tijdloze uitstraling. Mede doordat de structuur en de kleur van de gevelpleister zelf kan worden bepaald. Daardoor is deze gevelbepleistering van Euro Gevel geschikt voor alle soorten woningen. Van landelijk en klassiek tot aan moderne huizen.

Eenvoudig te onderhouden

Wilt u uw gevel laten voorzien van crepi? Dan geniet u van een langdurig resultaat. Deze gevelbepleistering heeft weinig intensief onderhoud nodig. Afhankelijk van de situatie of de woonomgeving, kan de gevel van uw woning na verloop van tijd vervuilen. Het onderhoud is eenvoudig te realiseren. U kunt een crepi gevel reinigen met stroom, maar schilderen kan ook. Natuurlijk voorzien wij u ook hierin graag van een op maat gemaakt advies.

Je gevel vernieuwen?

Vraag nu uw offerte aan en zet de eerste stap naar een vernieuwde gevel. Wij reageren binnen 24u!

Wat zijn de kosten van
crepi in Antwerpen?

Denkt u na over gevelbepleistering in de vorm van crepi? Euro Gevel in Antwerpen voorziet u graag van een op maat gemaakt advies én een concurrerende prijsopgave. Natuurlijk kunt u hiervoor altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij beantwoorden uw vragen graag.
Vraag je offerte aan

Offerteformulier