Hoogwaardige Gevelrenovatie in Antwerpen

Welkom bij Euro Gevel, dé specialist in hoogwaardige gevelrenovatie in Antwerpen. Wij zijn trots op onze expertise in gevelbepleistering, gevelisolatie, baksteenstrips en meer! Of u nu een particulier bent met bouwplannen of een professional zoals een architect die streeft naar het verwezenlijken van dromen, ons vakkundige team staat voor u klaar.

Gevelbepleistering

Gevelbepleistering, met of zonder isolatie, geeft uw woning niet alleen een esthetische upgrade, maar verbetert ook de energie-efficiëntie in combinatie met gevelisolatie.

Gevelisolatie

Wij bieden gevelisolatieoplossingen die zowel de duurzaamheid als het comfort van uw gebouw verhogen. En uw energiefactuur doen verlagen!

(Bak)Steenstrips

Ontdek de veelzijdigheid van (bak)steenstrips als gevelbekleding, waarbij wij vakmanschap combineren met moderne ontwerpen. Steenstrips kunnen ook geplaatst worden op gevelisolatie.

Minerale strips

Onze minerale strips voegen niet alleen stijl toe, maar zorgen ook voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Schilderwerken (In- en Outdoor) & Kaleien

Geef uw gevel karakter met onze schilderwerken en kaleitechnieken. U kan ook op onze expertise rekenen voor het schilderen van binnenmuren!

Gevelreiniging

Behoud de oorspronkelijke pracht van uw gevel met onze gevelreinigingsservices, die milieuvriendelijkheid en effectiviteit combineren.

Verhuur en plaatsing van Steigers

Euro Gevel biedt professionele steigerverhuur en plaatsing, essentieel voor een veilige en efficiënte gevelrenovatie. Voor zowel particulieren als professionals.

Combinatie Gevel- en Dakwerken

Optimaliseer uw projectefficiëntie door onze expertise in zowel dak- als gevelwerken te benutten.
Before After

Voor Particulieren en Professionals

Of u nu uw eigen woning wilt renoveren of een architect bent die zoekt naar betrouwbare partners, Euro Gevel begrijpt de unieke behoeften van zowel particulieren als professionals. Wij werken nauw samen met architecten om hun ontwerpen tot leven te brengen en bieden particulieren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun visie en budget.

Waarom je gevel laten renoveren door Euro Gevel?

+15 jaar ervaring Met meer dan 15 jaar expertise in gevelwerken kunnen wij vertrouwen op een schat aan ervaring om de beste resultaten te leveren.

Beste prijs/kwaliteit Onze klanten genieten van hoogwaardige gevelrenovaties zonder de bank te breken, dankzij onze onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

24/7 klantenservice Onze toegewijde klantenservice staat altijd paraat, dag en nacht, om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.

Uitgebreid dienstenpakket Van gevelbepleistering tot het verhuur en plaatsing van steigers en alles daartussenin, ons uitgebreide dienstenpakket biedt een complete oplossing voor gevelrenovaties.

Gecertificeerd ETA & ATG Euro Gevel is trots op zijn ETA- en ATG-certificering, wat betekent dat onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste Europese normen voor technische goedkeuring.

Gratis offerte op maat Onze gratis, op maat gemaakte offertes geven je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

Renovatiespecialist Als specialist in gevel- en dakrenovaties hebben we de kennis en ervaring om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken.

Actief in heel Vlaanderen & Brussel – Waar u ook bent in Vlaanderen of Brussel, Euro Gevel staat klaar om jouw gevelproject tot een succes te maken.

Wacht niet langer om uw bouwdromen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met Euro Gevel en ontdek hoe wij uw gevel kunnen transformeren met onze uitgebreide diensten.
Vraag je offerte aan

Offerteformulier